Där jag bloggar om mitt språkintresse

Kurs i teckenspråk


skrivet den 26 jun av Admin, klockan:08:12
För bara ett par månader sedan så kom jag faktiskt i kontakt med en skola som lär ut teckenspråk men tyvärr ligger den i en helt annan stad än där jag bor. Det var nämligen så att jag körde igenom den här staden på väg till ett helt annat ställe och stannade till för att fika på ett café. När jag kom in på cafeet såg jag en massa skyltar om teckenspråk och blev lite fundersam. Det visade det sig senare att detta var ett café som drev av döva och de erbjöd också kurser i teckenspråk på deras egna skola. Oj, vad jag hade lust att skriva in mig på den skolan och verkligen stödja dem och det hade jag verkligen gjort om det bara hade legat lite närmare där jag bor vilket det tyvärr inte gör. Så det fick helt enkelt vara. Jag får ta det vid ett annat tillfälle.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt