Där jag bloggar om mitt språkintresse

Lärare i svenska


skrivet den 27 aug av Admin, klockan:12:24
Jag arbetar nu som lärare i svenska vilket kan tyckas vara mycket komiskt och i allra högsta grad ovanligt då svenska inte är mitt modersmål. Många gånger har jag fått både positiva och negativa reaktioner på det. Vissa tycker att det är fantastiskt att man kan lära sig ett främmande språk så pass bra att man kan undervisa i det och andra är mer skeptiska och funderar kring om man verkligen kan lära sig ett främmande språk så pass bra så att men kan undervisa i det. Men en sak är säker och det är att det sistnämnda faktiskt är möjligt och jag är ett bevis på det. Det gäller bara att man har intresset och viljan och naturligtvis är det möjligt. Dessutom får man på köpet en massa intressanta infallsvinklar som man inte alltid nödvändigtvis har om man undervisar i sitt modersmål vilket jags er som en stor fördel.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt