Där jag bloggar om mitt språkintresse

Lyssnaröra eller inte


skrivet den 08 jun av Admin, klockan:16:08
Jag har ju också jobbat med språk vilket jag skrev precis i början av den här bloggen och under alla dessa år så har jag ju då naturligtvis kunnat analysera och sätta mig in i processen hur man lär sig ett spåk och vilka som har lätt för vad och vilka som har svårt för vad och så vidare. Det som jag har kommit fram till är ett en del människor har det som jag kallar för lyssnaröra och det jag menar med detta är ju då att de är duktiga på att lära sig genom att lyssna. De kan lära sig att uttala och hör skillnaderna mellan olika ljud och kan urskilja ord och lägga dem på minnet genom att bara höra dem och så vidare medan andra måste skriva i stället och trangla genom skrivandet. Det är bra när man ska lära sig ett nytt språk att man analyserar och försöker lista ut hur man själv lär sig bäst.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt