Där jag bloggar om mitt språkintresse

Min kurs nu


skrivet den 16 jun av Admin, klockan:13:53
Som jag skrev tidigare i den här bloggen så går jag ju nu en kurs i visaya och den kursen är verkligen bra men jag befinner mig ju verkligen i en miljö då detta språk talas hela tiden och hade jag haft ett lyssnaröra så tror jag att jag vid det här laget redan hade kunnat kommunicera lätt men det kan jag alltså inte så jag tragglar med min kurs. Jag vet ju att det tar tid men jag vet ju också att det ger resultat. Det är bara att man måste ha tålamod och verkligen gå in för det och studera mycket vilket jag också gör. Snart är jag klar med den första delen av kursen och ska påbörja den andra och det ser jag mycket fram emot. Jag tror att jag efter den andra delen av kursen kommer att kunna kommunicera ganska ok, i alla fall är jag ganska säker på att jag kommer att klara mig i de vardagliga situationerna.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt