Där jag bloggar om mitt språkintresse

När jag är klar med visaya


skrivet den 28 jun av Admin, klockan:19:30
Jag är ju en sådan person som alltid har hur mycket som helst på gång samtidigt och självklart så börjar jag alltid planera saker och ting, det vill säga nya saker och projekt innan jag ens har avslutat det första. Så är det ju just nu också och jag som då inte ens har kommit till del nummer två i min kurs i visaya har redan planer på att jag när jag är klar med den kursen kommer att börja en kurs i tagalog. Hade jag kunnat hade jag gjort det nu med en gång men det är inte möjligt. Men detta är verkligen en dröm att jag både ska behärska visaya och tagalog. Då skulle jag känna mig som en medborgare eftersom jag då rent språkligt skulle kunna språkligt sätt det som alla andra kan som är uppvuxna här.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt