Där jag bloggar om mitt språkintresse

Skola eller inte


skrivet den 12 jun av Admin, klockan:14:29
Jag kan också säga att jag tror att de personer som har ett lyssnaröra kan ofta lära sig ett språk utan att gå i skolan och ta kurser. De har då en förmåga att lära sig genom att befinna sig i en miljö där språket talas och snappa ord och komma ihåg dem och lära sig hela systemet och hur det fungerar på det sättet. Jag är inte en sådan person. Jag själv kan omöjligtvis lära mig på det här sättet och jag har försökt men då jag inte har den här förmågan så är detta mycket svårt för mig och framför allt tidskrävande. Jag hör till den kategorin som måste sätta mig i en skolbänk och med hjälp av en lärare lära mig hur det ska vara. Detta är det som fungerar bäst för mig. I många fall i mitt liv hade jag behövt höra till den andra kategorin men detta är ju tyvärr inget som man kan ändra på.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt