Där jag bloggar om mitt språkintresse

Två språk samtidigt


skrivet den 02 jul av Admin, klockan:23:24
Hur är det egentligen med detta med att försöka lära sig två språk samtidigt? Jag vet att det finns de som alltid avråder från att man ska försöka att lära sig två språk samtidigt men jag skulle nog vilja säga att detta kan vara väldigt individuellt. För en del människor kan detta verkligen inte är att rekommendera, i synnerhet inte om man har svårt för språk men för de som har lätt att lära sig språk och som redan talar flera språk så kanske det inte är några problem alls. Sedan att det kan finnas en risk att man blandar ihop och så vidare, ja det är ju något man får överväga men det behöver ju inte alls vara så så jag skulle nog säga att det alltid är beroende på vem man pratar om. Jag har själv inte testat att studera två språk samtidigt men det kanske jag skulle göra nu när jag faktiskt har chansen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt