Där jag bloggar om mitt språkintresse

Vuxna och barn


skrivet den 06 jul av Admin, klockan:10:54
Det råder ju en tanke om att vuxna inte kan lära sig ett språk lika bra eller lika snabbt som barn. Huruvida detta stämmer eller inte det är jag faktiskt tveksam till. Jag tror inte att åldern spelar någon roll. Jag tror att alla kan lära sig ett språk lika bra och lika snabbt oavsett hur gamla de är. Däremot så finns det del fördelar som barn har men som inte alla vuxna har och det är attd e är mer öppna och att de vågar mer. Detta tror jag är en förklaring till det ibland kan skilja på inlärning mellan barn och vuxna. Då barn är mer experimenterande och vågar och tar för sig så kan vuxna vara väldigt blyga och tillbakadragna och inte experimentera och det säger ju sig självt att det inte går lika snabbt eller lika bra att lära sig ett språk då.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt